Проблем со неколку апликации: Пад на Фејсбук, Инстаграм и Ватсап

од Nikola Popovski

Илјадници корисници на Инстаграм, Фејсбук и ВатсАп во моментов имаат проблеми со овие апликации.

Според корисниците, Инстаграм е паднат, па затоа многумина не можат да ја користат апликацијата. Неколку корисници на Твитер објавија дека апликацијата не функционира.

„Eror“ стои на на почетната страница.

Истото се случува и со Фејсбук.

Повиците преку WhatsApp не функционираат и пораките не стигнуваат.

Слични содржини