Сообраќајот во прекин: Потрупан патот кон граничниот премин со Косово

од Берта Китинска

Од Авто-мото сојузот на Македонија информираат дека на патот кон ГП Блаце има одрон во близина на м.в. Вражји Вир.

„Сообраќајот е во прекин во двата правци. На граничниот премин не се пропуштаат возила бидејќи кај местото на одронот се уште не е проодно“, стои во соопштението на АМСМ.

Слични содржини