Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Бројот на несреќи од плински боци расте, институциите си ја префрлааат одговорноста еден на друг

По трагедијата во кумановското село Романовце, каде при експлозија на плинска боца загинаа три деца и еден повозрасен човек, а има и три повредени, повторно го актуализира прашањето за безбедното ракување со овие уреди, како и техничките контроли што се вршат врз нив. За да се заштеди пари, граѓаните најчесто купуваат …

Повеќе