Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

„Шепасти Ентузијасти“ организираат мала шепаста забава

По повод 1 година постоење Шепасти Ентузијасти организираат мала шепаста забава. -Добредојдени сте со вашите миленици во Дог паркот во Градскиот парк Скопје. Воедно сите што се мислите да вдомите куче ќе имате можност да си вдомите Ќе дојдат нашите најмлади членови и ќе може лично да ги запознаете и …

Повеќе