Во еден момент станав мала и безначајна: Анџелина Џoли се уште пати по Бред Пит!

од Берта Китинска

Поранешната холивудска двојка Бред Пит и Анџелина Џоли се уште се борат околу старателството над нивните шест деца, а како одминува времето, ситуацијата станува сè понапната.

И, иако многумина можеа да помислат дека ова судење ќе заврши наскоро, Бред Пит и Анџелина нè уверуваат од секој судење дека тоа нема лесно да помине.

Извори блиски до двојката, за странските медиуми, постојано истакнуваа дека актерот и актерката во моментов имаат најлоша врска досега. И покрај фактот дека во претходниот период тие „ги ги закопаа воените секири “, па дури и започнаа со терапија, со цел, според нив – да бидат подобри родители на своите деца и да ги ставаат своите кавги во втор план во однос на нив, се чини дека обидот за цивилизиран соживот не успеал.

Во едно интервју, Анџелина откри дека е во многу тешка ментална состојба и дека нејзината сила и енергија ги обезбедуваат деца.

“Мојата сила доаѓа од моите деца. Сите родители знаат дека во нив постои таа сила која постојано расте. Не знам од каде потекнува мојата вера, но сигурна сум дека сум во преоден рок. Тоа е како да се враќам на моите корени, и се изгубив себеси. Мислам дека започна кога Бред и мојата врска завршија “, рече Анџелина, која се присети на моментот .Тоа беше комплициран период, не можев да се препознаам, станав мала, скоро безначајна.Сето тоа ме потсети дека сум среќна што сум воопшто сум жива“, изјави Анџелина за странските медиуми.

Сепак, поради нејзините деца, таа се обидува да истрае во сè.

“Понекогаш ми е толку тешко да се соочам со животот затоа што се чувствувам како давење, но тогаш се сеќавам дека поради моите деца морам да останам силна. Тие мора да имаат некој на кого може да се потпрат кога им е тешко и затоа таа поддршка мора да биде солидно и не смееме да пропаѓаме “, рече актерката.

Слични содржини