Почетна / Актуелно / Што се се гори на Дрисла, кој барал узвоз на отпад!?

Што се се гори на Дрисла, кој барал узвоз на отпад!?

 Случај Дрисла: Не смрди само ѓубрето

 Институциите ветија, но сѐ уште не откриваат што се гори во #Дрисла. Во новиот документарен филм #СКУП открива дека сепак, скопската #депонија барала дозвола за увоз на отпад…