Антикорупциска ќе ги разгледува приговорите за изборите

од Берта Китинска

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска во Клубот на пратеници ќе ја одржи 53. седница.

На дневен ред на седницата е постапување по доставени приговори од учесник во предизборната кампања за избори за членови на советите на општините и Советот на Град Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на Град Скопје за Локални избори 2021.

Слични содржини