Арсовска откако Славевски и го исклучи микрофонот му се обрати со Талат

од Берта Китинска

Бега шпицниот градоначалник од дебата, се крие Христијан Мицкоски, извинете морам да ви кажам, бега, пет дебати имаше можност но бега човекот, се плаши, рече градоначалничката на Град Скопје, Арсовска обраќајќи им се на советницте на ВМРО-ДПМНЕ, по што претседатлот на Советот на Град Скопје, Трајко Славевски додека таа говореше ѝ го одзема зборот и го исклучи микрофонот.

-Ниту еден лидер не е поканет на седницата и не може да го барате тука, кажа Славевски.

По ова градоначалничката Арсовска го нарече претседавачот Талат Славевски и посочи дека нема право да ѝ го одземе зборот.

-Господине Талат Славевски немате право да исклучувате кажа, таа.

Слични содржини