ФОТО: За прв пат нашата земја беше претставена на НАТО „SHAPE Fest“ во Монс

од Берта Китинска

За прв пат нашата земја беше претставена на НАТО „SHAPE Fest“ во Монс, Белгија.

-Штандот на Македонија со промотивен материјал и автентична храна и пијалоци предизвика големо внимание меѓу посетителите кои го карактеризираа како еден од најубавите штандови, пишува на Фејсбук страната на Министерство за одбрана.

 

Слични содржини