Актуелно
Почетна / Локално / ЈСП: Од петок продолжува бесплатниот превоз за пензионерите

ЈСП: Од петок продолжува бесплатниот превоз за пензионерите

ЈСП информира  дека од петок (28.05.2020 год) продолжува да важи бесплатното користење на јавниот превоз за возрасни лица (жени со/над 62 год, мажи со/над 64 год) во вторник, петок, сабота и недела.

ЈСП апелира на рационално користење на превозот и на задолжително носење на заштитна опрема согласно уредбите за заштита од Ковид 19.

loading...