Актуелно
Почетна / Култура / Коста Петров – најпродаван домашен автор за 2019

Коста Петров – најпродаван домашен автор за 2019

Коста Петров, еден од најчитаните македонски автори, веќе неколку години се наоѓа на врвот на нашата топ-листа.

Бројките се само потврда за неговиот несомнен квалитет како автор, и за умешностa да инспирира илјадници луѓе да ја следат неговата успешна приказна.

Почнувајќи со својата автобиографска книга „Се гледаме на врвот“, која беше промовирана на 31 јануари 2013 година, преку провокативната „Стравот“, интимно исповедната „Нашето последно кафе“ и охрабрувачката „Никој не рече дека ќе биде лесно“, Коста Петров постојано го привлекува интересот на македонските читатели – http://bit.ly/30lsv04.

 

loading...