Прошетајте се виртуелно низ Собранието на С. Македонија

од Берта Китинска

Со прогласувањето на состојба на пандемија од страна на Светската здравствена организација и согласно препораките на Владата на Република Северна Македонија од 11 март 2020 година сите активности наменети за јавноста, како и организирани посети на зградата на законодавниот дом се одложени до нормализација на ситуацијата.

Во меѓувреме, секој што би сакал да ја разгледа внатрешноста на зградата, тоа може да го направи преку виртуелната тура, на линкот http://vtour.sobranie.mk/.

Слични содржини