Се „лепат“ казни на несовесните возачи кои паркираат по паркови и шеталишта

од Берта Китинска

Инспекторатот на Град Скопје, денеска санкционираше непрописно паркирани возила на јавната површина во паркот „Ибни Пајко“.

-На овој потег се забележани поголем број несовесни возачи кои го злоупотребиле јавниот простор за да ги паркираат своите возила, иако на оваа локација паркирањето е забрането.Затекнатите прекршители се опоменати и им е изречена глоба, велат од Град Скопје.

loading...

Слични содржини