Почетна / TOP NEWS / Дневен хороскоп за 18 април

Дневен хороскоп за 18 април

Претстои динамичен ден, со многу искушенија и тешкотии. Еве за што да внимаваат Водолиите и Рибите.
Водолија
Не привлекувајте внимание. Следете ги прелиминарните намери, но без да барате помош. Комуникацијата ќе биде интензивна, но покажувајте воздржаност, што значи претпазливост.

Риби
Не експериментирајте и не ризикувајте. Држете се до познати шеми и познати соработници. Бидете претпазливи при непознати новини во секаков аспект.