Дојава за бомба во белградската Зоолошка градина

од Stefanija Kuzmanovska

Во белградската Зоолошка градина пристигна дојава за бомба. Во тек е евакуација.

Стотици деца се изнесуваат од Зоолошката градина, а десетици од нив не можеле ниту да влезат.

Во моментов во близина на Зоолошката градина е паркирана една полициска патрола и се чека пристигнување на единица за контрадиверзија.

Слични содржини