Касами: Ќе имаме Влада која ќе го реализира својот четиригодишен мандат

од Aleksandar Petrovski

Касами во гостување на ТВ21 рече дека Собраниското мнозинство во иднина ќе се зголеми и нема да биде тенко како моментално.

„Со други пратеници во иднина ќе се зголеми парламентарното мнозинство во Собранието и за прв пат по долги години ќе имаме Влада која ќе го реализира својот четири годишен мандат, имаме многу работа и многу проекти кои се во интерес на граѓаните“, потенцираше Касами.

loading...

Слични содржини