Лео во изолација со девојката Камила Мороне

од Elena Daskalova

Леонардо Дикаприо е во изолација со девојката Камила Мороне, поради пандемијата на коронавирусот која се рашири низ целиот свет.

„Тие се секогаш заедно, но го држат тоа во приватност“, наведува Ју-ес магазин.

Според нивните пријатели, Лео и Камила не се пар кој се расфрла со својата врска по социјалните мрежи, туку уживаат во заедничкото време.

ПОзнатиот актер и 22-годишниот модел не зборуваат многу за нивната врска, но на доделувањето на Оскарите беше забележано дека поминуваат доста време заедно, иако првично на црвениот тепих прошетаа одделно еден од друг.

Слични содржини