Поволен период за овнот, водолијата ќе започне нова врска

Овен
За вас настапува многу поволна недела во која ќе бидете празнично расположени. Работите ќе ви одат од рака. На љубовно поле можна е нова авантура или врска без обврски. Што се однесува до здравјето – состојбата ви е поволна. Единствен проблем би можел да настане доколку сте склони кон претерување со алкохолот.

Бик
Ќе се занимавате со решавање на финансиското прашање. Ќе бидете задоволни кога ќе се заокружи материјалната состојба за оваа година. Во љубовта се сомневате во партнерот. Настапува поволен период за опоравување, регенерација и подобрување на здравствената состојба. Важно е да внимавате на себе.

Близнаци
Можете да очекувате дека ќе имате некакви понуди за ново деловно шартнерство кое ќе ви биде значајно во наредниот период. Во љубовта донесувате важни одлуки со саканата личност. Склони сте кон проблеми со бубрезите и органите за вадење течности, но и дебелеење.

Што ве очекува наредната недела прочитајте ТУКА.

Слични содржини