СДСМ ја започна промоцијата на своите кандидати за градоначалници (ВИДЕО)

од Берта Китинска

СДСМ ја започна промоцијата на своите кандидати за градоначалници.

-Мојот градоначалник е од мое маало. Постојано е меѓу народот, добар со сите. Со конкретен план и решенија за проблемите. Мојот градоначалник е подготвен за сѐ. Не се случило да не помогне некому.Мојот градоначалник си го знае својот народ. И решава проблеми. Се грижи да имаме поквалитетен живот. За зелен и чист град. Градоначалникот е наш човек. Домаќин човек и вистински пријател. На крајот на денот, тој секогаш има време за семејството.Мојот градоначалник? Најдобар е, стои во описот на видеот објавено од СДСМ.

Слични содржини