Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Откријте зошто зимата е добра за вашето здравје

Вистина е дека во зима има повеќе вируси и зарази, делумно и поради тоа што повеќе време поминуваме во затворен простор, но зимата не мора лошо да влијае на вашето здравје. Напротив, еве неколку причини зошто ладното е добро за здравјето. Се согоруваат повеќе масти За да ослебете во зима, …

Повеќе

Како брзо да ја исушите облеката во зимските денови

Во зимските денови облеката тешко се суши бидејќи нема доволно сонце, а влажноста е поголема. Проблемот настанува кога облеката нема да се исуши навреме па од предолгото стоење во оваа положба почнува непријатно да мириси, па треба повторно да ја перете. Во продолжение прочитајте неколку совети за тоа како да …

Повеќе