ЖИВО од СДСМ-Пресс Зоран Заев и Стево Пендаровски

од desk4

Заедничка прес-конференцијата со следниот Претседател на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски

Во живо: Заедничка прес-конференцијата со следниот Претседател на Република Северна Македонија, Stevo Pendarovski, по завршување на вториот круг претседателски избори.

Публикувахте от Zoran Zaev в Неделя, 5 май 2019 г.

Слични содржини