Започнува со работа КС СЕРВИС – нова фирма на македонскиот пазар која нуди 24/7 сервис за дефекти и потреби на домаќинства

од Vladimir Zorba

Денес ,кога на секого од нас му недостасуваат неколку часови плус секојдневно ,како би можеле навремено да ги завршиме сите предвидени дневни обврски и да си дозволиме време за себе и за најблиските со големо задоволство ве информираме дека од 27.07.2022 започнува со работа КС СЕРВИС.

КС Сервис е нова фирма на македонскиот пазар која нуди 24/7 сервис за дефекти и потреби  на домаќинства за следните услуги:водоинсталатерски , електричарски ,браварски, молерофарбараски, столарски, компјутерска технологија кои се извршуваат од страна на тим на професионалци со повеќегодишно работно искуство  .

На телефонскиот број 075/229-278 може да пријавите дефект во Вашиот дом, или било каква потреба поврзано со нашите услуги 24/7.

КС Сервис нуди додатни работни услуги како проектирање,дизајн,изведба на домаќинства, комплетни и делумни опремувања и реновирања на простории.

Единствена цел на тимот на КС СЕРВИС е да биде сервис на секое семејство,сигурност и доверба  за секое семејство ,за секој  дефект или неочекувана ситуација во Вашиот дом или работно место .

КС СЕРВИС е комплетно нов концепт на нашиот пазар, многу различен од сите останати поради што силно веруваме дека набргу ќе стане составен дел од секое семејство,канцеларија и компанија.

Со опцијата за месечна претплата секое семејство добива можност за планирање на својот буџет и избегнување на дополнителни трошоци при потреба од отстранување или санација на дефект во Вашиот дом.

Информирајте се за оваа опција кај нашите асистенти за продажба.

КС СЕРВИС е компанија која е дел од групација на веќе докажани и успешни компании како што се СН ФИНАНСИИ, ЈК ТРАВЕЛ, ЕВРОТИП СПОРТСКИ ОБЛОЖУВАЛНИЦИ ,ГОЛД СЛОТ, ГОЛД ФЕЛИЦИЈА, 2Р2 .

Што не прави различни?

  • Достапност 24/7
  • Контакт центар за пријава на дефекти 24/7
  • Време на интервенција максимално 2 часа од повик
  • Можност за набавка на материјали за домаќинство од нашиот магацин
  • Можност за кредитирање на 12 рати без камата со цел реновирање на Вашиот простор
  • Можност за месечна претплата и планирање на Вашиот буџет
  • Можност за електронска пријава на дефекти
  • Можност за електронско плаќање
  • Контрола на квалитет за нашите мајстори

Комерцијален текст

Слични содржини