Почетна / (не)Секојдневно / Мисла на денот од Џулија Робертс

Мисла на денот од Џулија Робертс

“Верувам дека ако двајца луѓе имаат срцева врска, тогаш нема разлика што правиш, кој си и каде живееш. Нема никакви граници и бариери за двајца луѓе кои се предодредени да бидат заедно. “