Погребаа човек, па во ковчегот видоа нешто чудно: Луѓето се преплашија, се е снимено (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski

Ужасен момент е снимен на погреб во Индонезија.

Лицето е погребано за време на христијанската служба во градот Манадо, во северниот дел на Сулавеси, на 5 мај. Додека семејството се собрало и свештеникот ги читал молитвите, грозоморните контури на рацете и прстите можеле да се видат како се движат под стаклената плоча на ковчегот.

Во видеото, свештеникот се слуша како вели: „Бог го рече тоа во книгата на Јован. Јас сум воскресение и живот. Оној што верува во мене, ќе живее и покрај тоа што е мртов “.

Сепак, не е познато дали некој проверил дали починатиот е сè уште жив.

 

loading...

Слични содржини